Genel Sağlık

J Plasma Merak Edilenler

Genel kapsamda j plasma ameliyatında kullanılan teknoloji, derinin üst tabakasını sıkılaştırır, kapanan gözenekleri açar ve derinin üst tabakasını soyma işlemini aynı anda yapar. J plasma teknolojisi aynı anda birçok işlemi bir arada yapmaya yarar. J plasma teknolojisi aynı zamanda liposuctionla kombine bir biçimde kişilere uygulanır. Vücutta gevşeyen bölgelere 0,5 santimlik küçük kesikler atılarak deri dokusunun sıkılaştırılması işlemine denir.

 

Kadın ya da erkek fark etmeksizin isteyen herkes yaptırabilir. Buna bağlı olarak yaptıran kişinin vücudunu şekillendirilmesini sağlayan yöntem j plasma yöntemidir.

J- Plasma Nasıl Yapılır?

Genellikle j plasma uygulaması öncesinde ayrıntılı bir muayene ve tedavi planlaması yapıldıktan sonra işlem yapma sürecine geçilir. J-plasma da radyofrekans enerjisini cihaz içerisinde plazma formuna getirir. J plasma cilt altı dokularına enjekte edilir ve cihazla beraber 85 derecelik bir ısıyı cilt altında hapseder. Cilt altına verilen bu ısı enerjisi hasta cilt üzerinde hissetmez. Cildin alt ve üst katmanında yer alan ısı farkı nedeni ile hızlı bir şekilde sıkılaşma gerçekleşir ve bu şekilde j plasma yapılır.

 

J-Plasma Neden Yapılır?

İnsanlar vücutlarında memnun kalmadığı yerleri bir takım ameliyat geçirerek düzeltmeye çalışır. Son teknoloji olan J-plasma yöntemi ile ağır ameliyatlar olmadan da hastalar istedikleri vücut özelliklerine sahip olabilir. J-plasma yöntemi ile göz kapakları gibi hassas bölgeler dâhil tüm cilt yapılarında herhangi bir risk yaratmaz ve cildin sıkılaşması ve gençleştirilmesi sağlanmaktadır. J-plasma yöntemi hem iyileşme süreci kısa, konforlu ve kalıcı özelliği bulunan yeni bir uygulama olduğu için insanlar yaptırmayı tercih etmektedir.

 

J-Plasma Avantajları Nelerdir?

Ameliyatsız bir yöntem olduğu için konforlu ve iyileşme süreci kısadır. J-plasma kanama ya da enfeksiyon gibi risk faktörleri taşımamaktadır. Uygulama öncesi ve sonrası hastada görünümünde ciddi derecede farklar bulunmaktadır. Kişilerde Hızlı sonuçlar alınır. Özellikle vücut şekillendirme amacı ile uygulanan j-plasma uygulamasında minimum kesiye ihtiyaç duyularak yapılır. J-plasma doğal sonuçlar açığa çıkarmaktadır.

 

Liposuction Nedir?

Vücudun herhangi bir bölgesinde kişiyi rahatsız eden yağların diyete ve egzersize dirençli bölgesel yağ birikimlerini vakum benzeri cihaz yardımıyla parçalayıp emerek vücut dışına almayı hedefleyen cerrahi yönteme liposuction denir. Liposuction ameliyatı, vücut şekillendirme, vücut kontürü düzeltme maksadı ile yapılan bir işlemdir ve yaptıran kişide mükemmel sonuçlar ortaya çıkar.

 

Liposuction Kimlere Uygulanır?

Genel kapsamda liposuction yöntemi bir diğer adıyla yağ aldırma ameliyatı için herhangi bir yaş sınırı yoktur. İsteyen herkes ve vücut gelişimini tamamlamış her birey bu ameliyatı yaptırmaya uygundur. İdeal kilolarına yakın, elastikiyeti iyi deriye sahip, çok fazla sigara içmeyen hastalar liposuction yaptırabilir ve bu kişilerde sonuçlar çok daha güzel olur. Vücut kitle indeksi 30’un altında olan, normal vücut kitle indeksine yakın kişiler liposuction uygulanır.

 

Liposuction Yöntemleri Nelerdir?

Uygulanan yöntem ile istenmeyen yağlardan kurtularak güzel bir vücuda sahip olunabilir. Liposuction ameliyatı yapılırken birbirinden farklı teknikler ve yöntemler vardır. Herkesin kendi vücut yapısına ve bölgesel yağlanmasına göre hangi yöntemle uygulanacağına karar verildikten sonra işlem uygulanır. Liposuctionda 3 farklı yöntem bulunur. Bunlar; ıslak teknik liposuction,  ultrasonik liposuction ve lazer liposuctiondır.

 

Karın Germe Nasıl Yapılır?

Germe işleminde hastanın bikini içine gizlenebilecek bir cilt kesisi ile girilir. Sarkmış, bollaşmış deri fazlalığını çıkartılır, karın kasları sıkılaştırılır, gövde inceltme işlemi yapılır. Planlanan yerinde Göbek deliği yeniden oluşturulur ve yanlardaki yağ bloğu liposuction ile inceltme yapılır. Genital bölge modifiye edilir, gerekli ise genital bölge yağlanması azaltma işlemi yapılır. Bu kapsamda; karın germe yöntemi ile sorunsuz bir şekilde istediğiniz vücuda sahip olabilirsiniz.

 

Karın Germe Sonrası Nelere Dikkat Edilmelidir?

Doktorun verdiği ilaçlar düzenli şekilde kullanılmalı. Hasta ani ve hızlı hareketlerden kaçınılmalıdır. Dar kıyafet giyilmemeli. Karın bölgesinin darbeye karşı korunması sağlanmalı. Vücuda yeteri kadar sıvı alınmalı. Fiziksel hareketlerde dikkatli davranması gerekir. İyileşme sürecinde doktor tavsiyelerine uyulmalı. Doktorun belirttiği gıda ve içecekleri tüketmek ve kontrollerin aksatılmadan düzenli olarak yaptırılması gerekir.

 

Karın Germe Yöntemleri Nelerdir?

Tek bir yöntemle karın germe ameliyatı yapılmaktadır. Her hasta vücuduna aynı ameliyat gerçekleştirilemiyor. İhtiyaca göre mini karın germe ve tam karın germe yöntemleri uygulanmaktadır. Tam karın germe ve göbek üstü lipouction, yanlara liposuction gibi değişik ameliyat seçenekleri bulunmaktadır. En kısa karın germe ameliyatı yaklaşık 2 saat sürmektedir. Ama temel olarak karın germe ameliyatlarında prensipler aynı şekilde uygulanır.

 

Karın Germe Fiyatları

Ameliyat işleminin fiyatlandırma şunlara göre belirlenmektedir. Karın germenin bölgesel veya genel anestezi altında yapılmasına, uygulanacak işlemin içeriğine, planlanan diğer prosedürler ile birlikte yapılıp yapılmamasına göre değişkenlik gösterir. Dolayısıyla; karın germe hakkında bilgi edinmek için, detaylı bir değerlendirme ve planlama için doktorunuza başvurmanız en sağlıklı yol olacaktır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu